Markiezen

Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat, ieder moment van de dag.

 

Hedendaagse opfrisser

Nederlandse woningen zijn met regelmaat gebouwd in een landelijk-klassieke stijl én dat vraagt om een bijpassende oplossing. Markiezen zijn bij uitstek de hedendaagse opfrissers voor de klassieke woningen. Markiezen houden het zonlicht en de warmte op ambachtelijke wijze buiten waardoor jij op ieder moment van de dag kunt genieten van een aangenaam woonklimaat, in zowel de keuken als de woonkamer.

Innovatieve ambacht

Het frame van markiezen kan bestaan uit aluminium, vurenhout of grenenhout en de boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren met aluminium of Red Cedar hout. Daarnaast kun je kiezen uit drie modellen: standaard, pet of klap. Het petmodel biedt een gemakkelijke doorloop en het klapmodel is uitermate geschikt bij een lange gewenste uitval. Kortom: markiezen zijn vrijwel altijd geschikt voor jouw woning. 

Collectie doekkleuren

De keuze voor de doekkleuren van jouw markiezen is heel belangrijk. Een klassiek huis krijgt namelijk een hedendaagse uitstraling wanneer je kiest voor een van de moderne kleuren uit de Trend- en Urban Colors. Fijne tip: stem de doekkleur van jouw markiezen af op de overige kleuren in jouw woning of tuin zodat jouw eigen stijl volledig tot uiting komt!

Openingstijden

Showroom op afspraak.
Via de mail.
Maandag08:00 – 17:00
Dinsdag08:00 – 17:00
Woensdag08:00 – 17:00
Donderdag08:00 – 17:00
Vrijdag08:00 – 17:00
Zaterdag09:00 – 16:00