Raamdecoratie

Jaloezieën
Daglicht heeft een positieve invloed op ons humeur. Het is daarom belangrijk om licht optimaal te reguleren in iedere kamer van jouw woning. Jaloezieën zijn de klassieke sfeermaker bij uitstek en passen moeiteloos in ieder interieur en in iedere woonstijl.
Rolgordijnen
Last van een laaghangende zon? Bijvoorbeeld tijdens het televisie kijken of wanneer je thuis aan het werk bent? Dat is zeer storend! Rolgordijnen zijn zeer doeltreffend in het weren van hinderlijk zonlicht en zorgen daarnaast voor veel privacy in jouw woning.
 
Verticale lamellen
Heeft jouw woning veel grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen en wil je toch het daglicht optimaal kunnen reguleren? Verticale lamellen zorgen voor een optimale lichtregulering en privacy in iedere kamer of ruimte van jouw woning.
 
Plisségordijnen
Heb jij ramen in huis waar je u tegen zegt, maar wil je toch de controle houden over de hoeveelheid licht en warmte die binnendringt? Plisségordijnen zorgen voor een prettige inval van daglicht en zijn een passende oplossing voor iedere raamvorm in jouw woning.
 
Vouwgordijnen
Ben jij helemaal weg van gordijnen maar zoek je voor de ramen in jouw woning toch een meer eigentijdse oplossing? Vouwgordijnen zijn het ideale alternatief voor de traditionele gordijnen. Net zo praktisch en passend in iedere woonstijl en ieder interieur!
 

Openingstijden

Showroom op afspraak.
Via de mail.
Maandag08:00 – 17:00
Dinsdag08:00 – 17:00
Woensdag08:00 – 17:00
Donderdag08:00 – 17:00
Vrijdag08:00 – 17:00
Zaterdag09:00 – 16:00